Reklāmas suvenīri

Drukāt
Banner 1050x80

Reklāmas baloni

Lāčplēša 104, Rīga, LV-1003
Gaisa baloni, Baloni, Milzu baloni, Balonu apdruka, Balonu virtenes, Folija baloni, Reklāmas suvenīri , dāvana, reklāmas suvenīri , pasākumu organizēšana, pasākumu koncepcija, muzikāla izklaide, diskotēkas

Reklāmas māja, SIA

Kaivas 11, Rīga LV-1021
Reklāmas suvenīri

Reklāmas un Zīmogu Fabrika, AS

Merķeļa 11, Rīga LV-1050
Lāzergravēšana - reklāmas priekšmeti un suvenīri no koka, metāla, plastmasas, akmens.

Reklāmas un Zīmogu Fabrika, AS, Jēkabpils filiāle

Brīvības 104-1, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas suvenīri .

Reklāmas un Zīmogu Fabrika, AS, Liepājas filiāle

Celtnieku 18/20, Liepāja LV-3401
Apdruka, (firmas simbolika, zīmējums, teksts) gravēšana, izšūšana. Uzdruka uz pildspalvām, lietussargiem, T-krekliem, cepurēm, glāzēm, krūzēm, mapēm, pulksteņiem. Prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas suvenīri. Automātiskie un flomastera zīmogi, spiedogi, zīmogu piederumi: spilventiņi. Numeratori, datumzīmogi, reljefa

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Reklāmas suvenīri . Maisiņu izgatavošana. Plastmasas maisiņu ražošana. Papīra iepakojuma ražošana.

Rokdarbu materiālu veikals - bāze Pērļotava

Brīvības 155 k.3, Rīga, LV-1012
Mazum un vairumtirdzniecība, rotaslietas, bižutērija, suvenīri , pērles, krelles, furnitūra.

SANDERS, Prezentreklāmas aģentūra, SIA

Oriģināla prezentreklāma un aktuāli piedāvājumi!
Braslas 29a-2, Rīga LV-1084
Apraksts:

Individuāli izstrādātas biznesa dāvanas, reklāmas suvenīri. 24 gadu pieredze prezentreklāmā, profesionāla un aizrautīga komanda.

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

SIA Ceļojumu laiks, tūrisma aģentūra Rīgā

Volguntes 27-14, Rīga, LV-1046
Apraksts: Organizējam kolektīviem un skolēniem ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā pa Latviju, uz Lietuvu, Igauniju, Poliju, Ukrainu, Rumāniju, Skandināvijas valstīm un citām Eiropas valstīm. Organizējam ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā skolēniem pavasara, vasaras un rudens brīvdienās, kā arī jebkurā citā laikā. Organizējam kruīzus no Rīgas. Rezervējam viesnīcas. Noformējam ielūgumus tūrisma vīzas saņemšanai.

SK Grafika, IK

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Reklāma, Reklāma Valmiera, reklāmas pakalpojumi, reklāma Vidzemē, reklāmas firma, reklāmas dizains, Vizuālā, reklāma, vides reklāma, prezentreklāma, prezetmateriāli, dizains, reklāmas dizains, reklāmas suvenīri

SLB, SIA

Rīgas 36a, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Reklāma, reklāmas suvenīri , vides reklāma, uzlīmes, T kreklu apdruka, vizuālā reklāma, reklāma uz auto

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Preces:: ✓ Suvenīri ✓ Mākslas priekšmeti ✓ Rotas ✓ Gleznas ✓ Adījumi ✓ Kreklu apdruka Mākslas priekšmeti:

"MOTTAND" piedāvā apdrukāt apģērbus, traukus ar zīmējumiem pēc klienta izvēles, lai iepriecinātu savus mīļos. Iespējams iegādāties adījumus, apgleznotu zīdu, ar rokām darinātas rotas, lina dāvanu maisiņus, kā arī Cēsu mākslinieku radītas gleznas

Solid Wood Gifts

Ganību dambis 61, Rīga, LV-1005
Prezentreklāma, reklāmas suvenīri korporatīvajiem klientiem, personalizētas dāvanas, suvenīri un dāvanas, Koka rotaļlietas, koka suvenīri , biznesa dāvanas.

Suvenīru paradīze, SIA

Gramzdas 82-50, Rīga, LV-1029
Reklāmas suvenīri , prezentreklāma, biznesa dāvanas, apģērbi, prezentpriekšmeti, dāvanu apdruka., pledi, apdruka, gravējums, apbalvojumi, reklāmas suvenīri , biznesa dāvanas, jakas, cepures, lēti suvenīri

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

TAVAKAFIJA, SIA

Kaibala, "Krūzes" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Kafija, Kafijas aparāti, to apkalpošana un remonts: ✓ Espresso kafijas automāti ✓ Kapsulu automāti ✓ Kafijas spilventiņu automāti ✓ Lietoti kafijas aparāti ✓ Pusautomātiskie automāti ✓ Kafijas pupiņas ✓ Kafijas tabletes ✓ Maltā kafija ✓ Kafijas spilventiņi  Coffee pads ✓ Aromatizētā kafija ✓ Kafijas kapsulas ✓ CURTIS tēja piramīdās ✓ TEEKANNE kanniņu tēja ✓ RICHARD karaliskā tēja ✓ HAZO beramā tēja ✓ Kafijas dzirnaviņas ✓ Piena putotāji ✓ Piena dzesētāji ✓ Tējkannas ✓ Aksesuāri ✓ Ražots Latvijā medus
Pieejami ekonomiskās un biznesa klases reklāmas suvenīri, to gravēšana un apdruka. Iespējams pasūtīt izstrādājumus apbalvošanai, nozīmītes un oriģinālus suvenīrus kāzu viesiem.